Je ticket is geregeld, maar voor je gaat…

Snelle beslissers krijgen de Secure Your Succes Bundle de komende 30 minuten voor maar €129 €59!

TOTALE WAARDE MEER DAN €2000!

Pak deze uitgebreide designer bundle met 20+ waardevolle toevoegingen van onze sprekers. Tijdelijk beschikbaar!

BONUS: 1 JAAR LANG TOEGANG TOT ALLE SUMMIT PRESENTATIES

KOOP NU VOOR MAAR €59
TOTALE WAARDE MEER DAN €2000!

DE SECURE YOUR SUCCES BUNDLE IS INCLUSIEF AL DEZE GOODIES!

LIVE: Hot Seat Coaching + Q&A

(normaal €249)

Donderdag 1 december | 09:00

 

In deze sessie mag je Wil alles vragen! Wil je een tip om wat meer jezelf te durven laten zien op social media? Of feedback op een product idee dat je hebt? Kan gewoon.

Normaal gesproken doet Wil dit exclusief in haar coachingsprogramma’s. Dus pak je kans!

Jouw Website als Magazine

(normaal €47)

 

In 4 stappen naar jouw pulitzer-worthy website met de geteste en bewezen methode “Jouw Website als Magazine” zodat je in slechts een paar dagen in plaats van een paar weken jouw website op papier hebt!

Het werkboek bestaat uit 70 pagina’s met vragen en opdrachten. Er is veel ruimte voor notities en je kunt er al je inspiratie inplakken. Als je het boek af hebt kun je aan de hand hiervan heel overzichtelijk je website gaan bouwen omdat je precies weet wat erop gaat komen.

LIVE: Feedback op sales teksten + Q&A

(normaal €97)

 donderdag 1 december | 12:00

 

Individuele feedback op je salespage van een van de converterende copywriting kings van Nederland? Je tagline of meest recente sales email voorleggen? Durf jij je pagina aan te melden? Maar of nou uiteindelijk jouw pagina wordt besproken of die van een collega: hier ga je sowieso van leren.  En niet te vergeten: je kan gedurende de hele sessie live vragen stellen!

>> informatie over hoe je je pagina kunt aanmelden krijg je na aankoop van de Secure Your Success Bundle

KOOP NU VOOR MAAR €129 €59
TOTALE WAARDE MEER DAN €2000!

OPSCHIETEN! DE BUNDLE IS VERDWENEN VOOR JE HET WEET!

Webdesign Proposal Template

(normaal €75)

 

Dit template voor je webdeisgn offertes is de kans om je potentiële klant te overtuigen om op de stippellijn te tekenen.

Je voorstel kan dit doen door te laten zien dat:

  • je de behoefte van je klant begrijpt
  • je laat zien hoe je ze van begin tot eind door het projectproces leidt
  • je duidelijke maakt wat de ongelooflijke waarde is die ze krijgen door met jou te werken.

Klinkt als veel werk om allemaal in een voorstel te verwerken, toch? Maar het hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn!

Dit template is ontworpen om het schrijfproces van je voorstel te versnellen, zodat je meteen goedkeuring kunt krijgen en snel & slim aan uw projecten kunt beginnen!

Het bevat zelfs een projecttijdlijngenerator (goed scrabble woord 🤪) waarmee u snel tijdslijn kunt maken, alleen maar door een startdatum in te voeren.

Website Booster Scan

(normaal €249)

 

Vraag nu de gratis website booster scan aan van een StoryBrand gecertificeerd Gids en ontvang een persoonlijke 5-10 minuten video met 3 quick wins om nu al de stap te zetten naar een storytelling gerichte website of webshop.

>> informatie over hoe je je website kunt aanmelden krijg je na aankoop van de Secure Your Success Bundle

LIVE Q&A: Hoe wordt je een succesvolle webdesigner?

(normaal €249)

donderdag 1 december | 14:00

 

Wil je even sparren over je webdesign business? Advies over waar je je lievelingsklanten kan vinden? Hoe je nou een niche moet kiezen? Of hoe je in hemelsnaam moet omgaan met lastige klanten. Je mag me in deze sessie live alles vragen!

Je uitgelezen kans om advies te vragen aan een ervaren mentor voor webdesigners! 

 

Een podcast audit of een strategie sessie

(normaal €97)

 

Podcast audit
Wil jij je podcast naar het volgende niveau brengen, dan is de podcast audit echt iets voor jou. Ik zal een kijkje nemen naar jouw podcast en bekijken waar je nog meer uit zou kunnen halen, zodat je podcast een nog waardevollere marketingtool voor je onderneming wordt.

Strategiesessie
Heb je altijd al een podcast willen hebben, maar geen idee waar je moet beginnen en helemaal klaar met alles wat je op Google vindt, plan dan een strategiesessie van 1,5 uur in en ik help je bij de eerste stappen om je podcast op te zetten. Voor je het weet heb je een podcast met een strategie erachter.

>> Je mag zelf kiezen welke van deze sessies je gebruik van wilt maken (een van de twee). In overleg met Kisha plan je de sessies.

LIVE Q&A: Ask me anything about Sales sessie

(normaal €499)

 

 donderdag 1 december | 10:30

 

Hoe zorg je ervoor dat je je niet meer een gladde autoverkoper voelt als je een salesgesprek voert? Welke manieren zijn er om een commercieel gesprek te voeren en toch authentiek te blijven?

Deze – en alle andere vragen die je hebt – kan je in deze sessie stellen.

KOOP NU VOOR MAAR €129 €59
TOTALE WAARDE MEER DAN €2000!

OPSCHIETEN! DE BUNDLE IS VERDWENEN VOOR JE HET WEET!

10% korting op je juridische documenten

 

Kijk. Jij weet ook wel dat je dit allang geregeld zou moeten hebben. Maar je zit er gewoon tegenaan te hikken.

Laat dit dan je teken zijn om het nu eindelijk eens een keer goed te regelen. Want het is zonde om het pas te doen als je eerst een keer goed op je bek bent gegaan toch?

Boek voor het einde van het jaar een plekje bij Sharon om je documenten te laten opmaken en als Secure Your Succes Pas houder krijg je 10% korting.

1 week gratis planner download

 

DEZE PLANNER IS VOOR JOU ALS JIJ…

  • Met laserfocus aan je doelen wilt werken
  • Elke week zonder stress al je to do’s wil afvinken
  • Structuur mist in je dag en je vaak als een ongeleid projectiel voelt
  • Behoefte hebt aan overzicht in alles wat je moet doen in een week én hoe je dat afkrijgt

De Pretty Productive planner is zo praktisch mogelijk gemaakt, zodat je geen onnodige tijd kwijt bent aan het invullen van je planner maar doelgericht al je to do’s en doelen aftikt!

Als je de Secure Your Succes pas koopt krijg je gratis een dowload van 1 week van deze planner. Zo kan je kijken of de planner zelf wat voor je is, of gewoon elke week een nieuwe kopie uitprinten!

€100 korting op je website teksten

 

Lastig he? Kort maar krachtig schrijven over jezelf op de ‘Over mij’ pagina, of die eerste pakkende tekst op je homepage. Besteed het uit!

Samen met jou bespreek ik wat deze tekst moet uitstralen en hoe je je wilt positioneren. Ik schrijf een kort en krachtig concept waar jij nog een ronde feedback op geeft.

Na de herschrijf heb jij een tekst van max 150 woorden (maar hoe korter, hoe beter) die zo je website op kan. Zo, die kan weer van je lijstje.

5 Hacks om meer tijd over te houden in je business

 

HOUD MEER TIJD OVER IN JE BUSINESS
Wil jij je focussen op wat écht belangrijk is voor je bedrijf? En niet meer afgeleid worden door een overvolle inbox, onverwachte telefoontjes en een eindeloze to do lijst?

TIPS OM TIJD TE BESPAREN
I’ve got you! In dit e-book vind je 5 work hacks voor elke ondernemer die meteen tijd wil besparen. Zo creëer je vandaag nog meer tijd om aan de slag te gaan met je ambitieuze plannen!

Meer een luisteraar dan een lezer? Geen probleem: je krijgt het e-book ook als audiofile!

 

LIVE Q&A: Hoe bepaal je nou je prijzen?

(normaal €224)

 

donderdag 1 december | 16:00

 

Waar anderen je adviseren om te zien wat de concurrentie doet, is het nu meer dan ooit belangrijk om zelf de waarde van jouw diensten te bepalen. Want mensen kopen als zij iets van waarde vinden en omdat jij het levert. Ze willen meer dan ooit met jou werken. Daarom is het des te belangrijker om je uniek te positioneren en je te onderscheiden van de rest.

Tijdens deze Q&A kun je je vragen stellen en kijk ik met je mee. Wil je mijn mening horen en heb je vragen over jouw aanbod, stel ze gerust! Normaal bied ik dit exclusief aan in mijn coachingsprogramma’s.

 

5 x Gratis Website Accessibility Check

(normaal €69)

 

Als je de ontwikkelingen in ons vak een beetje volgt, dan weet je hoe belangrijk toegankelijkheid van je website – en van die van je klanten – gaat worden in 2023.

Rachel Mess is website accessibilty expert en geeft onder de Secure Your Success Pas houders 5 gratis accessibility checks weg!

Je krijgt dan – live of per video – een volledige check van je website en tips hoe je deze beter toegankelijk kan maken. En natuurlijk kan je al je vragen aan Rachel stellen!

Kom je niet uit de bus als een van de winnaars voor de gratis check? Dan kan je deze alsnog boeken met 50% korting voor maar €35!

 

>> informatie over hoe je je website kunt aanmelden krijg je na aankoop van de Secure Your Success Bundle

Gratis Ticket voor de MEET UP voor webdesigners

(normaal €99)

 

februari 2023

Ben jij webdesigner, webdeveloper of VA en wil jij je verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dan is de meet-up voor webdesigners iets voor jou.

Het web is dé plek om nieuwe klanten aan te trekken. Maar dan moet je er wel voor zorgen dat de website die je maakt, er ook tussenuit springt. En jij, als webdesigner, hebt de taak een website zo te maken dat deze voor je klant gaat werken.

Maar hoe up-to-date is jouw kennis als webdesigner? En begeef jij je al in een goed werkend netwerk? Dit is je kans!

 

>> informatie over hoe je je kaartje kan regelen krijg je na aankoop van de Secure Your Success Bundle

Gratis Storytime Sessie

(normaal €97)

 

Een gratis Storytime sessie waar we met een groep ondernemers onze brand story kort aan elkaar voor leggen met feedback van Dionne.

Je verhaal is de basis van je bedrijf. Als je die op orde hebt, hoef je nooit meer iemand te overtuigen. Stop met piekeren over social media content, elevator pitches en website teksten en start met van je merk houden. Als jij jezelf fantastisch vindt, volgt de rest namelijk vanzelf.

Samen met een selectie andere ondernemers pitch jij jouw brand story en krijg je live feedback van Dionne.

>> informatie over hoe je je sessie kunt regelen krijg je na aankoop van de Secure Your Success Bundle

KOOP NU VOOR MAAR €129 €59
TOTALE WAARDE MEER DAN €2000!

OPSCHIETEN! DE BUNDLE IS VERDWENEN VOOR JE HET WEET!

Livesaving Online Feedback Tool

(vanaf €200 per jaar)

Websites bouwen is vaak een stuk makkelijker en leuker dan het organiseren en verwerken van feedback. 

Creëer een gemakkelijke en zelfs leuke workflow-ervaring voor jou, je team en je klanten, om de winstgevendheid van projecten te vergroten en vertragingen bij klanten te elimineren.

Bij Smit Club gebruiken we deze tool met al onze klanten en het scheelt zoveel emails en onduidelijkheid!

Voor jou 20% korting op alle licenties – maar wat dacht je van maar liefst 50% korting op de Webdesigner KIT waarmee je meerdere Premium plugins kunt gebruiken tijdens de bouw voor je klanten?

>> informatie over hoe je je kunt aanmelden krijg je na aankoop van de Secure Your Success Bundle

Gratis feedback op je teksten

Wil je feedback op de tekst die je tijdens de masterclass van Beryl hebt geschreven? Met de secure your succes pass mag je jouw teksten opsturen en ontvang je 2-3 tips om deze nog beter te maken.

>> na aankoop van de Secure Your Success Pas krijg je de informatie waar je je teksten heen kan sturen. Wel eerst even de masterclass van Beryl terugkijken!

KOOP NU VOOR MAAR €129 €59
TOTALE WAARDE MEER DAN €2000!

OPSCHIETEN! DE BUNDLE IS VERDWENEN VOOR JE HET WEET!

FAQ's

deze is onzichtbaar ivm gesloten vs open

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

WORDEN DE PRESENTATIES ALLEMAAL SALES PITCHES OMDAT DE SUMMIT GRATIS IS?

Zeker niet. Hoewel we alle sprekers wel hebben gevraagd om aan het einde van hun presentatie kort te laten weten wat hun aabod is (in een minuut of 3) kan je er zeker van zijn dat ze vooral deelnemen om waarde aan je te kunnen geven op hun vakgebied en niet om iets aan je te verkopen. 

WAAROM KAN JE DE PRESENTATIES MAAR 24 UUR TERUGKIJKEN?

Kijk. Deze hele summit is gratis. Alle sprekers - op 1 na - geven gratis hun kennis en tips weg zodat jij een meer succesvolle design business kunt runnen. Om al die waarde enigzins te compenseren stellen we alle presentaties 24 uur beschikbaar.

Maarrrrrrrr je kan ze ook langer bekijken als je wilt. Hiervoor zijn twee opties:

1. Schaf de Secure Your Success Bundle aan. Voor €89 krijg je een shitload aan extra's (met een waarde van meer dan €2000), een extra VIP summit dag waar je live vragen kunt stellen en kan je de presentaties 1 jaar lang terugkijken.

2. Schaf de Secure Your Success Bundle LITE aan. Hiermee koop je voor €19,95 toegang om de presentaties 1 jaar lang terug te kijken. Maar dan krijg je dus niet alle goodies en ook geen toegang tot de VIP dag. 

WAT IS DE SECURE YOUR SUCCESS BUNDLE?

Goed dat je het vraagt!

De Business Boss Webdesign Summit is toegankelijk voor iedereen, maar heeft een bonus voor jou. Jij die meer persoonlijke aandacht wilt, presentaties achteraf terugkijken en vragen kunnen stellen.

Enter de Secure Your Succes Bundle. Met de mogelijkheid tot het terugkijken van alle content (wel een jaar lang!), kortingscodes of tools & programma’s van onze sprekers en de mogelijkheid om deel te nemen aan panels. Ook kun je bij sommige sprekers op de hotseat terecht komen en ze direct een vraag stellen dus grijp je kans!

We hebben zelfs een speciale extra summit dag, alleen voor die mensen die de Secure Your Success Bundle kopen. Met live Q&A's van Wil+The People, de Conversieclub, Djeranie Rellum, Sabrina Nijs & Marre Smit. 

En dat is nog even los van al die andere extra's die je krijgt he? Wat dacht je van een gratis kaartje voor een webdesigner meet-up? Een gratis webdesign proposal template of web accessibility check? En dit zijn zomaar een paar dingen die ik noem: hier vind je alles wat erbij hoort - met een waarde van meer dan €2000 🤑😀.

​​Gun jij jezelf de extra tijd en je bedrijf individuele aandacht? Zo ja; dan is de Secure Your Success bundle perfect voor jou.

ALS IK OP DE PRESENTATIE KLIK, DAN ZIE IK NIKS....

Aiiii. Dan ben je waarschijnlijk nog te vroeg (check het programma om te zien hoe laat de verschillende presentaties beschikbaar zijn) of misschien wel te laat.... Alle presentaties zijn 24 uur beschikbaar om te kijken. Heb je wat langer nodig? Kan gewoon. Check dan even de Secure Your Success Bundle. Niet alleen kan je dan alle presentaties een jaar lang terugkijken, ook krijg je heel veel andere extra's (o.a. een extra LIVE dag) erbij. Je vindt alle info hier.

deze is onzichtbaar ivm gesloten vs open

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

ZIJN DE PRESENTATIES LIVE?

Nee, bijna alle presentaties zijn vooraf opgenomen zodat we ervoor kunnen zorgen dat jullie met HEUL veel tegelijk lekker kunnen blijven kijken.

Ook kunnen we er op die manier voor zorgen dat je ze op je eigen tijd kunt kijken. Wist je dat je zelfs een Secure Your Success pas kunt kopen waarmee je de presentaties 1 jaar lang terug kunt kijken? Nog even los van de GIGA bonussen die verder bij de pas zitten. Klik hier om die te checken.

KAN IK TIJDENS DE PRESENTATIES VRAGEN STELLEN?

Nee, de meeste presentaties zijn - om technische redenen - van te voren opgenomen en vragen stellen kan dus helaas niet. 

Je kunt natuurlijk wel altijd de spreker even een DM op social media sturen. Of de Secure Your Success Pas kopen waarmee je - naast een shitload aan extra's - ook nog eens toegang krijgt tot een extra dag met LIVE hot seat coaching & Q&A's van sommige sprekers. Klik hier voor meer info. 

HOE LANG ZIJN DE PRESENTATIES BESCHIKBAAR?

Alle presentaties zijn gedurende 24 gratis te bekijken voor deelnemers van de summit. Liever wat langer de tijd? Koop dan de Secure Your Success pas waarmee je 1 jaar lang alles terug kunt kijken. Hiermee geef je jezelf ook de mogelijkheid om alle adviezen rustig te implementeren!

KRIJGEN ALLE SPREKERS NU MIJN EMAIL ADRES?

Nee, alleen die sprekers die je email nodig hebben om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een gratis website scan, podcast strategie sessie of web accessibility scan. In het overzicht van alle bonussen in de Secure Your Success pas kan je precies zien met wie je contact moet opnemen om je bonus te verzilveren.

Je komt wel op de mailinglijst van Smit Club en krijgt dan elke week 1 gratis tip voor je webdesign business. Uitschrijven daarvoor kan altijd!

Pak de Secure Your Succes Bundle voor maar €129 €59 in de komende 30 minuten