Promotie info

De registratie voor de summit is open en dus is het ook tijd om je achterban te laten weten dat je komt spreken en dat ze gratis naar jou – en vele anderen – mogen komen luisteren! Hiervoor hebben we een aantal dingen om je hierin te ondersteunen:

Instagram Feed & Story Templates

Voor in je instagram feed hebben we een heleboel verschillende opties voor je klaar staan. De eerste 12 slides zijn meer algemeen (waarbij slide 10, 11 en 12 voor de drie dagen van de summit zijn) en daarna is er voor iedere spreker een set aan posts die je kan gebruiken. Kies jij maar welke je wilt. LET OP: wel eerst een kopie maken van het template als je deze nog wilt bewerken!

Zou je het volgende willen delen met je volgers? (niks hoeft, alles mag!)

 • post van jezelf/algemene post op je feed om je de summit en jezelf als spreker aan te kondigen
 • post op de dag van de summit dat je spreekt
 • Insta story om de summit aan te kondigen

Natuurlijk mag je ze ook allemaal of veel meer posten, graag zelfs 😍! Je kunt hieronder ook de promo video downloaden mocht je die willen gebruiken.

Copy voor promo mails & captions

Ik weet zeker dat dit niet voor jullie allemaal geldt, maar voor wie wil hebben we ook vast een opzet gemaakt voor de copy die je kunt gebruiken in je mails of social media posts. Je mag het letterlijk kopiëren, gebruiken als opzet of helemaal negeren en zelf iets schrijven. Wat jij wilt. Je vindt de copy hier

Andere promo opties

Heb je een podcast waarin je graag over de summit wilt vertellen? Je mag mij altijd interviewen! Over wat er bij komt kijken om een summit te organiseren, of meer op detail op de issues waar webdesigners tegenaan lopen. 

We kunnen ook samen een insta of facebook live doen. Ik vind het allemaal leuk, dus mail me gerust!

>> Instagram Feed Post downloaden (maak een kopie voor je gaat bewerken!)
>> Instagram Story template downloaden (maak een kopie voor je gaat bewerken!)
>> Summit Promo video downloaden
>> Link naar summit promo video op vimeo
>> Copy voor promo mails & captions

Instagram Post templates

Instagram Story templates

Affiliate info

ls het goed is heb je een mail van ons gekregen om je affiliate account op te starten. Heb je die niet? Mail me dan even, dan stuur ik je de reset link. Ik heb nog een korte uitleg video voor je gemaakt hoe het affiliate dashboard werkt, die vind je hier.

Belangrijk om je affiliates uitbetaald te krijgen!

De landingspage die je aan de affiliates communiceert is: https://www.smitclub.nl/summit-partners-page/?aff=marre-test (let op dat je dus het stuk marre-test vervangt door je eigen accountnaam! Of de link uit het dashboard kopieert, dan zit je ook altijd goed)

Deze pagina (smitclub.nl/summit-partners-page) is een korte kopie van de Summit homepage en is zo ingesteld dat hij vrijwel direct doorgestuurd wordt naar de summit website. Bezoekers merken hier nauwelijks iets van, de pagina wordt als het ware “opnieuw” geladen. Deze stap is nodig om de bezoeker te registreren op het account van je affiliate, als deze terugkomt om te kopen is dat ook geregistreerd. Dus als de bezoeker dan later terugkomt (kan ook op een andere dag zijn) komt hij alsnog op jouw conto!

De rest van de info & uitleg rondom de affiliates vind je hier. Tot nu toe hebben we een conversiepercentage voor de Secure Your Success Bundle van ruim 15% dus dat beloofd wat!

Handige links

>> Affiliate login page: https://www.smitclub.nl/affiliate-login/
>> Uitleg Affiliate dashboard (video): Loom
>> Uitleg Affiliate opzet (tekst): Google Doc

  Google Doc met alle Affiliate links + info

  Loom uitleg video affiliate dashboard

  Belangrijke data & info

  Je mag je hele presentatie van te voren opnemen. Dus ook het presenteren zelf. Alle presentaties worden van te voren klaargezet en vrijgegeven op de vooraf bepaalde datum & tijd. Je hoeft er dus niet je agenda voor te blokken om live – en vol in de make-up 😜 – klaar te zitten. We gaan wel proberen om een live chat functie te creëren tijdens de uitzending van je preso, dus tof als je daar rekening mee wilt houden. Toch liever je preso live doen? Als we dat niet al besproken hebben, neem dan even contact op.

  We hebben besloten om dit jaar af te zien van de optie voor live chats tijdens de presentaties. Dus je hoeft niet live aanwezig of beschikbaar te zijn tijdens je presentatie!

   

  • Dit formulier invullen op uiterlijk maandag 17 oktober
  • Bijdrage promo-filmpje hier inleveren op uiterlijk maandag 17 oktober.
  • Bijdrage Secure Your Succes Pass inleveren uiterlijk maandag 24 oktober
  • Presentatie + opname hier inleveren op uiterlijk dinsdag 1 november 2022
  Om het zo makkelijk mogelijk te houden hebben we een formulier gemaakt waarin je alles kan invullen wat we van je nodig hebben.

  First things last

  Nog even he…. Wat tof dat je komt spreken op de Business Boss Webdesign Summit! Ik heb sommige van jullie presentaties al gezien en zo onder de indruk van de waarde die jullie delen – echt te gek!

  Dat is waar deze summit over gaat. Om de liefde voor het vak te delen, om je netwerk uit te breiden en om jezelf te positioneren als iemand die weet waar hij het over heeft.

  Je wilt verbinden, inspireren en vieren waar je staat. Als Business Boss weet jij wat er voor nodig is om jouw niche te veroveren, en dat maakt jouw verhaal waardevol. Je rebelleert graag tegen gewoontjes zijn en vind het leuk om glazen plafonds te breken. Daarnaast ben je zelf nooit uitgeleerd en heb je misschien wel oren naar een programma vol ambitie en drive, nieuwe gezichten en hilarische anekdotes.

  Welkom bij de club.